sábado, 7 de enero de 2017

LA CONSCIENCIA DE SER POBLE O PODER

LA CONSCIENCIA DE SER POBLE O PODER

Avui crec que guanyaré enemics amb les paraules i frases que aquí escriuré. I es que vinc a parlar a obrir un debat personal i col·lectiu sobre els desitjos i anhels d’alguns, a partir d’allò que diuen i de les seves accions.

Estellés deia: “Potser et maten o potser se’n riguin, potser et delaten: tot això són banalitats. Allò que val és la consciència de no ser res si no s’és poble”. És especialment sorprenent i dolorós com aquells que s’omplen la boca de representar i defendre els interessos d’un poble, siguin els que, et maten, se’n riguin i et delaten, però com deia el de Burjassot, tot això són banalitats.

És delaten ells al actuar així. No pots defendre una cosa el dilluns i la contraria el dimecres. No poden sortir veus dintre de les teues files defenent A i després sortir altres per dir B. El que demostreu, a la fi, és que sou els de sempre i actueu com a tal. Deixeu de bastir una resistència falsa cap a l’oligarquia espanyola mentre lis doneu corda al principat. No es pot criticar la gestió autonòmica mentre es dinamita i critica les opcions de canvi. Parleu d’impossibles però allò impossible de fer és allò que no depèn d’un mateix. Pactar un referèndum amb les elits espanyoles si és impossible. El referèndum és una possibilitat, perquè el POBLE, l’ha fet realitat, no el senyor Mas, ni Puigdemont, ni Junqueras, ni Gabriel, ni Fernández, totes, el poble. La gent ha cregut en Galeano, en que la utopia servia per avançar i ara vostès, volen aplicar neoliberalisme sobre americà llatina.

Deixeu d’enganyar a la gent. No voleu el referèndum, no perquè cregueu que sigui un nou 9N, ni perquè penseu que pot haver un canvi possible a Espanya, ho feu per que sou nacionalistes espanyols o be, voleu la cadira. Deixeu de mentir, tant costa complir el programa electoral? Tant costa complir amb el que es diu? Si el referèndum era si o si el 2016, si vosaltres podeu fer possible el referèndum perquè teniu aliances a Espanya “quines aliances senyors?”, compliu i ajudeu. Tant vos costa donar la veu a la gent, això és la democràcia. Deixeu parlar a la gent, i que surti el que hagi de sortir.


L’esquerra ha de voler transformar el mon, transformar el sistema, quan es dedica a maquejar-lo, te altre nom: socialdemocràcia. I si vostès, el que volen, és ser una nova rosa, allà vosaltres, però no mentiu si us plau. Prou embaucadors i han en aquest mon farcit de lladres i gàngsters encorbatats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario